right menu
Sponsors

Bezoekers

 Bezoekerstatistieken
3 Online
40 Vandaag
50 Gisteren
40 Week
1300 Maand


Ongevalsaangifte

Atleten die een letsel oplopen bij een wedstrijd of training zijn hiervoor verzekerd. Hiervoor moet je volgende procedure volgen.

  1. Vraag het aangifteformulier voor de verzekering aan de aanwezige trainer of druk deze af op de website.

  2. Ga naar de huisarts, ziekenhuis voor de nodige medische verzorging. Laat hier ook het geneeskundig getuigschrift uit het aangifteformulier invullen.(wacht best met dit zelf te verzenden tot U het dossiernummer ontvangen hebt via het secretariaat.)

  3. Vul zo vlug mogelijk het ongevalformulier in en breng dit binnen op het secretariaat (Elzenstraat 49 3950 Bocholt) (of stuur dit ingescand naar bree@val.be). De aangifte wordt dan elektronisch (extranet van Ethias) doorgestuurd.
    Hierbij moeten een aantal vakken verplicht ingevuld worden. Vul daarom zeker punt 2, 3, 6, 7, 8 (naam van de aanwezige trainer) volledig in.

  4. Via mail/telefonisch of in de brievenbus ontvangt U dan via het secretariaat het dossiernummer en de contactpersoon bij Ethias die U kan raadplegen indien dit nodig mocht zijn.

  5. Je vult dan dit dossiernummer in op het geneeskundig getuigschrift en op het document waarop het kleefbriefje van het ziekenfonds moet aangebracht worden en stuur dit zelf naar Ethias, Prins-Bisschopssingel 73, 3500 Hasselt.

Klik hier om het aangifteformulier te downloaden.