right menu
Trainers gezocht

We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde trainers om op maandag en/of woensdag op regelmatige basis training te geven aan jeugdatleten van 7 tot 16 jaar.

Heb je interesse ?
Laat het ons weten via info@acbree.be.

Clubkledij


Webshop JAKO

Sponsors
Clubkledij

Wedstrijdkledij

Om deel te nemen aan officiële wedstrijden heb je naast je startnummer ook een officieel clubtruitje nodig. Dit is vereist voor deelname aan wedstrijden.

Je kan dit officiële clubtruitje bestellen via bree@atletiek.beClubkledij via webshop JAKO

Clubkledij zoals trainingsvest, trainingsbroek, t-shirt en jassen bedrukt met het clublogo en eventueel personalisering kunnen enkel via de webshop van JAKO besteld worden.

Deze clubkledij is NIET VERPLICHT in tegenstelling tot de wedstrijdkledij die bij elke officiële wedstrijd moet gedragen worden.
De clubkledij vergroot natuurlijk wel de herkenbaarheid van onze atleten bij organisaties. En als je dan eventueel toch een nieuwe uitrusting nodig hebt......

Vanaf nu kan je het hele jaar door zelf je clubkledij bestellen via de webshop van JAKO. Twijfel je over de juiste maat, dan kan je steeds de matentabel op hun website raadplegen. Ben je nog niet zeker, vraag dan een vriendje of vriendinnetje als je even zijn/haar truitje mag passen.
Ben je echt niet zeker, dan kan je natuurlijk wachten op één van de 2 jaarlijkse pasmomenten. De bestellingen zal je echter zelf moeten doen op de webshop.

                        

      

2de hands clubkledij

Past je clubkledij niet meer en is het nog in goede staat. Dan kan je het aanbieden via onze facebook pagina. Ga daar zeker eens een kijkje nemen.